Voor de veiligheid van onze gasten en medewerkers gelden de volgende spelregels:

Maak gebruik van het online reserveringssysteem om een biljart of pooltafel te reserveren. Reserveren is verplicht!

We maken een duidelijk zichtbare en logische looproute met eenrichtingsverkeer. Op die manier wordt het makkelijker om afstand te houden en elkaar niet in de weg te lopen.

Tijdens het spelen houd je zoveel mogelijk afstand van de anderen. Ook van degenen die aan een andere tafel spelen. Blijf niet bij de tafel staan als je beurt voorbij is.

Ga niet op dezelfde plek als je tegenstander zitten. Dan staan de drankjes ook niet naast elkaar.

Misschien ben je het niet gewend, maar gebruik niet hetzelfde krijtje als je tegenstander(s). Neem je krijtje na de beurt mee naar je stoel.

Gebruik een alternatieve keuze-trekstoot waarbij je niet vlak naast elkaar aan de tafel staat. Bijvoorbeeld in de breedte van de tafel. Je kunt ook tossen of het in onderling overleg bepalen.

De arbiter is de enige die de ballen mag aanraken. Is er geen arbiter? Spreek dan af welke speler de ballen mag aanraken.

Was je handen na elk spel.

Als je klaar bent met spelen, breng dan de ballen even naar de bar om ze te laten reinigen voor degenen die na jou komen spelen.

We rekenen erop dat je je eigen gezondheid goed in de gaten houdt. Kom dus niet naar Padoc wanneer je verkoudheids- of griepverschijnselen hebt (hoesten, snotteren, verhoging). 

 

Op deze manier maken we het met elkaar weer mogelijk om veilig te spelen.
We gaan er zonder meer van uit dat je hier graag aan mee zult werken.